آزمایشگاه علوم تجربی دهم و یازدهم

بررسی کتاب جدید علوم آزمایشگاه سال دهم

آزمایشگاه علوم تجربی دهم و یازدهم

بررسی کتاب جدید علوم آزمایشگاه سال دهم

تدریس خصوصی آنلاین شیمی
کنکوری-تقویتی
مدرس : رسول طاهری(مدیر وبلاگ)
کارشناسی ارشد شیمی
بیش از شانزده سال سابقه تدریس
09163914299

جهت یابی با استفاده از ساعت عقربه دار

دوشنبه, ۱ خرداد ۱۳۹۶، ۰۲:۲۷ ب.ظ

جهت یابی، در زندگی روزمره ضروری به نظر می رسد. گاه در خیابان قدم می زنید و تصمیم می گیرید که مسیر خود را عوض کنید. در صورتی که جهت یابی را انجام ندهید، ممکن است دچار مشکل شوید. این مشکل بیش تر در محیط های نا آشنا اتفاق می افتد. اگر سفری به شهرها و کشورهای دیگر داشته باشید، جهت یابی به شما کمک می کند که کم تر دچار دردسر شوید. بشر از همان ابتدا، با روش های ساده جهت یابی را آغاز کرد و به تدریج با افزایش دانش و بینش، توانست راههای متعددی را به راه های جهت یابی اضافه کند. امروزه، جهت یابی در روز و شب به کمک روش های ساده مانند به کارگیری ساعت( و نجومی )مانند استفاده از ماه و خورشید( و پیشرفته ) GPS  صورت می گیرد. یکی از این روش ها، جهت یابی با کمک ساعت عقربه دار است.

در یک روز آفتابی، ساعت عقربه دار را در دست بگیرید. عقربه ساعت شمار آن را به سمت خورشید بگیرید، به طوری که سایه عقربه در زیر آن تشکیل شود. زاویه کوچک تر بین عقربه ساعت شمار و عدد 12 را در نظر بگیرید و نیمساز آن را رسم کنید. امتداد این نیمساز، جهت جنوب جغرافیایی را نشان می دهد.ادامه نیمساز، در جهت مخالف، سمت شمال را نشانمی دهد. غرب و شرق نیز مشخص می شود.

 

دریافت
 

در این فیلم جهت یابی با استفاده از ساعت عقربه دار نمایش داده شده است 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۳/۰۱
رسول طاهری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی